Back

Colofon

About us:

Flink brings groceries to people's homes. Everything you need, delivered to your door within minutes. We have everything from fresh vegetables and fruit to ingredients for your dinner, but also everything you need for happy hour! Our range consists of more than 2200 products, with high-quality guaranteed at supermarket prices. We know that there aren't enough hours in the day and that you quickly spend more time than you want at the supermarket. That is why we are here. We give you back time. With Flink, you now have time to go to a bar or do that workout. Flink loves spontaneity and special moments. No more wasting time and no more carrying around heavy grocery bags. All you need is one app: Flink.

Over ons (Duitsland):

Flink SE, Brunnenstraße 19–21, 10119 Berlijn, Duitsland

Raad van bestuur: Christoph Cordes, Dr. Oliver Merkel, Julian Dames 

Inschrijfnummer handelsregister: Amtsgericht Berlin (Charlottenburg), HRB 241059 B

BTW-nummer: DE 342065817

Eco-control nummer: DE-ÖKO-037

Flink SE is verantwoordelijk voor het aanbieden van (de content op) de website(s) en app(s). 

Over ons (Nederland):

Flink B.V., Parnassusweg 340, 1081 LC Amsterdam, Nederland.

Bestuursleden: Robin Michael Kiesler

KVK-nummer: 81901496

BTW-nummer: NL862263050B01

Eco-control nummer: NL-BIO-01

Flink B.V. is uw contractspartij als u in Nederland een bestelling plaatst. 

Contact: 

Algemene vragen en verzoeken: [email protected]

Vragen en verzoeken van of over de pers: [email protected] 

Vragen en verzoeken van leveranciers: [email protected] 

Vragen en verzoeken van of over riders (ook wel: bezorgers): [email protected]

Please contact our real estate department if you have a property for rent: [email protected]

Consumenteninformatie met betrekking tot EU-verordening nr. 524/2013: 

In het kader van de Verordening betreffende onlinebeslechting van consumentengeschillen kunt u gebruik maken van het door de Europese Commissie beschikbaar gestelde platform voor onlinegeschillenbeslechting: http://ec.europa.eu/consumers/odr. 

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.

Aansprakelijkheid voor de content op onze website(s) of in onze app(s): 

Wij zijn verantwoordelijk voor onze eigen content op onze website(s) of app(s). Volgens artikel 6:196c BW zijn wij echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden actief te bewaken of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op onrechtmatige activiteiten. Wij kunnen slechts aansprakelijk worden gesteld vanaf het moment dat een concrete wettelijke overtreding bekend is geworden bij ons en wij in dat kader niet passend hebben gehandeld. Indien wij op de hoogte raken van dergelijke overtredingen, zullen wij de betreffende berichten onmiddellijk verwijderen.

Het voorgaande laat een eventuele algemene verplichting tot verwijdering of blokkering van informatie op grond van andere relevante wetgeving onverlet.

Aansprakelijkheid voor links:

Onze website(s) en app(s) bevatten (mogelijk) links naar websites van derden. Wij hebben geen invloed op de content van deze websites. Wij kunnen dan ook geen  aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe content. De aanbieder of exploitant van de betreffende pagina's is namelijk verantwoordelijk voor de content van de gelinkte pagina's. 

De pagina’s waarnaar wij links hebben opgenomen, hebben wij voorafgaand aan het plaatsen van de betreffende link gecontroleerd op eventuele onrechtmatige content.  Als de link door ons is geplaatst, is er op die link ten tijde van de controle geen onrechtmatige content aangetroffen. 

Zonder concrete aanwijzingen kan een permanente controle redelijkerwijs niet van ons worden gevergd. Indien wij op de hoogte raken van onrechtmatige content, zullen wij de betreffende link(s) onmiddellijk verwijderen. 

Auteursrecht:

Content op onze website(s) en app(s) is onderworpen aan en waar relevant beschermd door is het auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie en elke andere vorm van exploitatie vereist de schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Het downloaden of kopiëren van (delen van) de content  is alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik. 

Voor zover de content van deze website(s) of app(s) niet door ons is gecreëerd, maar door derden, geldt dat de rechten van die derden in acht moeten worden genomen. Werken van derden zullen als zodanig worden gelabeld. Bent u van mening dat er sprake is van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons daarvan op de hoogte te stellen. Als wij op de hoogte worden gesteld van een inbreuk, zullen wij de (vermoedelijk) inbreukmakende inhoud onmiddellijk verwijderen.

***